- Posty: 681
Sadownictwo od kuchni
- slawex
- Wylogowany
Mniej
Więcej
2011/02/28 17:25 #2570
przez slawex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
No i lobo nie jest złe jak takie twarde sie trafi bo watowate to nie za bardzo dobre. Ale najlepsze moim zdaniem to dzersejmak ;)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- rafcio66
- Wylogowany
2011/02/28 17:46 #2585
przez rafcio66
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
dzersejmak nie wiem jakoś nie zdarzyło mi się spróbować tej odmiany niestety
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- slawex
- Wylogowany
Mniej
Więcej
- Posty: 681
2011/02/28 21:06 #2755
przez slawex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Dzersejmak to letnia odmiana dojrzewajaca w tym okresie co piros a z wygladu podobna do genewy. W smaku bardzo jedrna i delikatna a rarazem soczysta i słodka.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0.163 s.